Posetite nas

DOBRO DOŠLI

POSETITE BB DESTILERIJU!

Očekujemo vas u BB destileriji svakog radnog dana između 10.00-15.00 časova.

Ugostiće vas domaćin destilerije, od koga ćete moći da saznate sve o našem načinu proizvodnje rakija i da u autentičnom prostoru podruma, između hrastovih bačvi i bakarnih kazana za destilaciju, probate naše čuvene klekovače (BB Klekovača i BB Klekovača Special), kao i da po posebnim cenama kupite bilo koju od naših rakija, uključujući i rakije iz „Limited Edition“ serije, koje je, inače, moguće kupiti isključivo u destileriji.

Tokom posete, možete se odlučiti i za neku od specijalnih degustacija, (3/4/6 premium rakija po izboru). Za prethodno najavljene grupe organizujemo različite vrste programa i vikendom, a sve u skladu sa vašim interesovanjima.

Za sve vrste privatnih i korporativnih događaja i proslava raspolažemo sa dve  degustacione sale, kapaciteta 20-50 mesta, opremljene najmodernijom audio-video opremom. U ovom toplom, domaćinskom ambijentu, svaki događaj će, sigurni smo, svim učesnicima ostati u dugom i lepom pamćenju.

Uz sve to, BB destilerija poseduje i smeštajne kapacitete za 16 osoba, sa jednom četvorokrevetnom, 5 moderno opremljenih dvokrevetnih soba i jednim četvorokrevetnim apartmanom.

Dobro nam došli!

BB CENTAR

Tel: 064 314 – 0960, 062 615 738
E-mail: klekovacabb@gmail.com

SerbiaEnglish